Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το e-ntemos.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα, είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα (εξαιρείται η American Express).

2. Με αντικαταβολή

Πληρωμή στον οδηγό της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (αναλόγως τον τόπο προορισμού) κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας, στο χώρο σας. Δεν ισχύει για παραγγελίες με επιλογή έκδοσης τιμολογίουΣε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το υποκατάστημα της ACS στην περιοχή σας, για να ενημερωθείτε αν είναι εφικτό. Ισχύει για παραγγελίες έως 100€ και μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

3. Με χρήση πιστωτικής κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας (εξαιρείται η American Express). Εφ'όσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή.

4. Πληρωμή μέσω Paypal

Η πληρωμή μέσω Paypal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Κατά την πληρωμή της παραγγελίας του ο πελάτης μας ανακατευθύνεται από το e-ntemos.gr στην ιστοσελίδα του Paypal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού του. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί πληρωμή μέσω paypal, ο πελάτης θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του. Σε αυτήν την περίπτωση  δεν επιτρέπεται η παραλαβή από τρίτο πρόσωπο. Κατά την πραγματοποίηση μίας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής του πελάτη.

5. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας που θα εμφανιστεί αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@e-ntemos.gr

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Εθνική Τράπεζα:

IBAN: GR88 0110 1370 0000 1370 0720 017